Näitä kysytään usein

Olemme keränneet alle kysymyksiä, joita meiltä kysytään usein. Klikkaa kysymystä ja saat vastauksen!

Missä kaikkialla toimitte?
Plus merkki kuvake

Toimimme koko Suomen laajuudella, aina Utjoelta Hankoon. Mikään paikkakunta ei ole liian pieni tai suuri, ettetkö voisi käyttää meitä apunasi vuokrauksessa.

Mikä on Klik Easy?
Plus merkki kuvake

Klik Easy on vuokrauspalvelu, jossa asunto vuokrataan yhteistyössä vuokranantajan kanssa. Vuokranantaja hoitaa valokuvat ja esittelyn, me hoidamme muun. Markkinoimme asuntoasi kaikilla asunnonhakusivustoilla, haastattelemme hakijat perusteellisesti, koordinoimme asuntonäyttöjen ajankohdat, laadimme vuokrasopimuksen ja lähetämme sen verkkopankkitunnuksilla allekirjoitettavaksi kaikille osapuolille.Se on todettu helpoksi ja hyväksi tavaksi toimia.

Klik Easy ei ole vuokravälityspalvelu, vaan vuokrauspalvelu, joka toimii vuokrauksen alustana vuokranantajalle.

Kuka on palvelun takana?
Plus merkki kuvake

Palvelun toteuttaa Klik Asuntovuokraus Oy. Olemme täysin Suomalainen vuokravälitysliike, jolla toimipaikat Porissa ja Tampereella. Vuokraamme vuosittain + 1000 asuntoa ja toimitilaa. Klik Easyn palveluita tuotetaan Porin päätoimipaikassa Mikonkatu 12, Porin ydinkeskustassa.

Mitä palvelu maksaa?
Plus merkki kuvake

Jos toimeksianto johtaa kohteen vuokraamiseen vuokranantajan hyväksymälle vuokralaiselle, palvelu maksaa 50% (puolet) kuukauden vuokrasta. Palkkio sisältää arvonlisäveron ja se on täysin (100%) vähennettävissä vuokratulojen verotuksessa. Voit koittaa Klik Easy vuokrauspalvelua täysin sitoumuksetta ja ilman riskiä, sillä jos emme saa kohdetta vuokrattua, palvelu ei maksa mitään. Sopimuksen voi irtisanoa koska tahansa.

Aloitetaan menestyksekäs yhteistyö jo tänään!

Maksaako palvelu mitään jos ette löydä vuokralaista asuntooni?
Plus merkki kuvake

Tämän voi tiivistää lyhyesti ja ytimekkäästi: Ei maksa. Jos emme löydä vuokralaista asuntoosi, emme myöskään veloita mitään. Kuluriski on siis meillä.

Mitä jos haluan irtisanoa toimeksiannon?
Plus merkki kuvake

Toimeksiannon voi irtisanoa koska tahansa ilman irtisanomisaikaa. Jos irtisanot toimeksiannon kesken vuokrauksen, ei siitä synny sinulle mitään kuluja.

Miksi vuokranantaja esittelee asunnot?
Plus merkki kuvake

Olethan oman asuntosi paras asiantuntija! Lisäksi moni vuokranantaja toivoo, että tapaisi tulevat vuokralaisensa, jotta saisi heistä paremman        kokonaiskuvan ja tulevaisuuden asiointi olisi helpompaa. On aina hyväksi, että vuokralainen ja vuokranantaja "saavat kasvot".

Joskus kohteen näyttäminen voi muodostua hieman haasteelliseksi välimatkan tai ajan puutteen myötä. Tällöin näytön voi pitää esimerkiksi nykyinen vuokralainen, tuttavasi tai vaikka huoltoliikkeen edustaja!

Hyvien markkinointikuvien ottaminen
Plus merkki kuvake

Asunnon kuvat ovat asuntojen vuokrausilmoituksissa isossa roolissa ja ne ovat tärkeä osa onnistunutta vuokrausta. Niinhän sen menee, että yksi kuva voi kertoa enemmän kuin tuhat sanaa. Tästä syystä olemme tähän koonneet kaikki perustason vinkit, joilla onnistut asuntosi valokuvauksessa. Hyvät kuvat nostavat ilmoituksesi hyvin esiin ja houkuttelee paremmin mahdollisia vuokralaiskandidaatteja.

Lue koko juttu
Ota yhteyttä
Valkoinen nuoli oikealle